Over ons

bukh.nl is een website van Clouds International B.V.

Wie zijn wij?
Clouds International B.V. is een importeur/groothandel, gespecialiseerd in scheepsmotoren en aandrijvingen van schepen. U kunt hierbij onder andere denken aan NANNI, BUKH & MARINEDIESEL motoren voor zowel de plezier- als de professionele markt (reddingsboten). Ook bieden wij verschillende oplossingen voor de voortstuwing van uw boot, zoals aandrijfsystemen, propellers en alles wat hierbij hoort.

Wat doen wij?
Wij houden ons bezig met vele technische zaken in en rond de boot. Wij kunnen u een goede ondersteuning geven met raad en daad van vakmensen. Wij bieden u een 24-uurs dienst als het gaat om het leveren van de meest voorkomende onderdelen. U kunt bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit van onze eigen werkplaats en servicedienst .

Gespecialiseerd in:
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten aan de watersport en beroepsvaart, waarvan het kwaliteitsniveau boven het gemiddelde staat. Naast onze groothandel, hebben wij ook een technische servicedienst.

Stuur ons een e-mail of bel ons voor meer informatie.

CLOUDS International B.V.
1e Industrieweg 6A
3411 MG LOPIK
E-Mail: mail@clouds.nl
TEL: 0348 551644
Kamer van Koophandel Utrecht 30242888
BTW# NL 81.96.84.296B01

Klik hier voor onze privacyverklaring

Are you a manufacturer and are you looking for an outlet in Holland or the entire European market,
please feel free to contact us and we will see what we can do for you!
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam. De leveringsvoorwaarden worden u, indien gewenst, tevens kosteloos toegezonden.

Klik hier voor de voorwaarden

Klik hier voor onze privacyverklaring
logo_lid_KMU-kleurnji-logo